DESPRE NOI

Înființată în anul 2003, societatea Crossval S.R.L. a apărut din ideea de a pune în valoare spiritul tânăr al colectivului pentru oferirea de soluții publicitare personalizate.

O afacere de succes are nevoie de promovare, astfel că putem să vă oferim pachetul complet, începând cu conceperea logo-ului și continuând cu produsul finit: cărți de vizită, afișe, postere, fluturași, pliante, calendare, foi cu antet, cataloage și mape de prezentare, produse finite personalizate prin brodare (tricouri, șepci, flanele, fulare, prosoape, etc.), carduri legitimații, carduri prepay, carduri de fidelizare, gift carduri, CD/DVD-uri personalizate, panouri, bannere, mesh-uri, backlite, frontlite etc.

Obiective

Scopul declarat al Crossval S.R.L. este ca fiecare client să fie mulțumit și fiecare lucrare să fie reușită. Pentru a îndeplini acest deziderat, echipa de producție urmează cu atenție pașii cei mai importanți în realizarea materialului publicitar: concept și design, producție și implementare...

Căutăm să oferim o gamă de servicii și produse, cât mai variată, de o calitate excelentă, încercând să parcurgem toate etapele necesare realizarii unui produs și să reducem în felul acesta la minim, efortul și timpul clientului.

Strategie

Politica S.C. Crossval S.r.l. este de a stabili împreună cu fiecare client strategiile și produsele potrivite nevoilor de promovare.

Asigurăm informații despre materialele folosite, procesul de producție și costuri, astfel dvs. putând opta pentru mai multe nivele de calitate în funcție de bugetul alocat lucrărilor.

Oferim clienților noștrii prețuri promoționale plus un sistem crescător de reduceri de preț în funcție de cantitatea lucrărilor comandate, dar și de fidelitatea acestora.

Calitate și fiabilitate

Alegerea riguroasă a materialelor provenind de la firme consacrate în domeniu, precum și atenția acordată detaliilor de execuție, dau împreună garanția calității și fiabilității produselor realizate.

Încrederea clienților este cartea noastra de vizită. Standardele de calitate sunt garantate de utilajele și materialele folosite în execuția lucrărilor.

Tehnologizare

Din anul 2013, Crossval S.R.L. a decis extinderea pe un nou segment al producției publicitare: printul digital pe suprafețe textile.

Acum, vă oferim soluția modernă și completă a imprimărilor impecabile, durabile și strălucitoare pe materiale textile. Este o soluție ce înlocuiește cu succes metodele greoaie de screen printing (serigrafie), transfer termic al foliilor imprimate sau sublimare.