CROSSVAL Cluj-Napoca vă propune cea mai modernă metodă de personalizare a tricourilor

Soluția modernă de personalizare a tricourilor este reprezentată de printarea direct pe suprafața acestora. Acum, orice tip de grafică imaginată de dumneavoastră poate fi transpusă, prin intermediul imprimantei TexJet Echo. Rezultatul? Tricouri imprimate impecabil, durabile și strălucitoare.

Printul pe tricou este o soluție ce înlocuiește cu succes celelalte metode de personalizare a tricourilor: screen printing (serigrafie), transfer termic al foliilor imprimate sau sublimare. Toate constrângerile metodelor vechi de personalizare sunt înlăturate prin printarea directă pe suprafața tricoului: se pot personaliza fără costuri suplimentare una, două sau 1000 de bucăți; viteza de realizare a personalizării ridicată. Printul digital pe tricouri este superior celorlalte metode de inscripționare a textilelor și datorită calității personalizării sau varietății suporturilor textile pe care se poate realiza printul.

TexJet ECHO T-shirt printer
TexJet

"TexJet ECHO" este cea mai fiabilă imprimantă care poate printa direct pe materiale textile.

TexJet ECHO printează direct pe tricouri folosind cerneală pigmentată special, rezistentă la spălare.

Este soluția perfectă pentru producția rapidă și economică - la calitate de înaltă clasă!

TexJet ECHO printeaza atat pe materiale albe cat si pe materiale inchise la culoare.

Specificatii:

  • Dimensiunea de printare: 42 x 60 cm (A2);
  • Capacitate de printare: tricouri albe: 120 printuri A4 / zi; tricouri colorate: 40 printuri A4 / zi;
  • Rezoluție maximă: 1,440 x 1,440 dpi;
  • Excelentă rezistență la spălare.
Cernelurile DuPont
TexJet

Folosim cerneluri speciale, DuPont, folosite pentru imprimarea direct pe materiale textile. Fixarea cernelii în țesăturără se face cu ajutorul unei prese pentru transfer termic.

Datorită celor mai bune cerneluri DuPont imaginile dumneavostră vor fi transpuse excepțional pe suprafța tricourilor. Culorile obținute vor fi vii, flexibile, rezistente la întindere și spălare.

Formular de Contact
* câmp obligatoriu